TrueTalk Logo

Het echte gesprek = TrueTalk

Het Team

Het TrueTalk-team kent een mix van consultants, mensen, onderzoekers, facilitators en ondernemers. O ja, allen hebben een passie voor mensen. Een veelgehoorde opmerking aan de TrueTalk-tafel is dan ook “We moeten het natuurlijk allemaal een beetje menselijker maken.”

Bart van de Ven

In 2008 bedacht Bart iets geks: ‘Waarom praten bedrijven eigenlijk niet zelf met klanten?’. TrueTalk was geboren.

Bart werkt het liefst in de balans tussen harde zakelijke doelstellingen en de zachtere menselijke kanten.

Mooiste moment: Wanneer twee onbekenden elkaar een hand geven en een gesprek starten.

Helene Croon

Helene kan iets heel goed: Gewoon luisteren. Dan nog een even doorvragen en weer luisteren. Met haar achtergrond in sales, b2b-marketing en events weet ze complexere klantvragen te doorgronden en te vertalen in programma’s.

Sander Wilmsen

TrueDog! Sander heeft van zijn nieuwsgierigheid zijn beroep gemaakt. Hij blijft zich ‘meningloos’ verbazen en verrassen.

Sander kan echt vragen hoe het met je gaat. Als onderzoeker en als mens.

Mooiste moment: Iets onderzoeken en verzuchten: “…en dit is ook nog eens ons beroep.”

Petra Nuijten

Petra heeft een achtergrond als regelnicht in het communicatievak. Ze zorgt dat alles voor elkaar is. Vorig jaar heeft ze haar passie in het onderwijs gevonden. Gelukkig is ze actief bij TrueTalk met het organiseren van de achterkant.

Mooiste moment: Dat iemand nog net op tijd benoemd dat zij alles rimpelloos laat verlopen.

Maysa Joosten

Maysa (Sociale en Organisatie Psychologie) is nieuwsgierig, met name wanneer het op mensen aankomt. Ze vraagt door. Gelukkig voor ons is ze heel precies en wil ze alles perfectemento voor elkaar hebben.

Idriss Iziyi

Idriss (TU Management of Technology) is onze alleskunner en een oplosser, een soort MacGyver eigenlijk. Naast consultancy doet hij het programmamanagement van de beurzen.