TrueTalk Logo

Het echte gesprek = TrueTalk

Het Team

De TrueTalkers zetten hun nieuwsgierigheid om in zakelijke resultaten. We doen alles om onderzoek en dialoog mogelijk te maken.  We hebben nu vier consultants en drie veldwerkmanagers. Jij kunt er ook bij zijn…

 

Bart van de Ven

In 2008 bedacht Bart iets geks: ‘Waarom praten organisaties eigenlijk niet zelf met doelgroep?’. TrueTalk was geboren.

Bart werkt het liefst op organisatieniveau, geeft   trainingen en pakt ingewikkelde vraagstukken op. Is dol op mediation.

Mooiste moment: Een groep die inziet dat de klant iets heel anders ervaart.

Rebecca Streng

Rebecca is een multitalent met een brede maatschappelijke interesse. Energie en luisteren, consultancy en lol maken. Zoiets.

Ze maakt gebruik van haar consultancyvaardigheden en snelheid van denken. Rebecca kan snel een klantvraag doorgronden.

Louise Weenink

Louise kan goed luisteren, naar iedereen. Mensen beginnen bij haar gewoon te praten.

Ze heeft oprechte interesse in mensen, denkt en doet.  Louise is de grote regelneef in het team.

Huayro Pootjes

Huayro is de grote denker, en harde werker bovendien.

Wordt dan ook gedreven door een drang naar een betere wereld en ambitie. Vindt alles interessant =  Consultant-talent

 

 

 

Medior Consultant

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Je faciliteert teams in de onderzoeken en de programma’s. Je adviseert in het opbouwen van onderzoeksexpertise, service design en geeft trainingen. Daarnaast help je TrueTalk om een  O ja, je vindt het maatschappelijk best nuttig dat mensen meer met elkaar praten.

Wie ben jij?

Je hebt 3-6 jaar werkervaring als service designer of innovatiestrateeg. Je schakelt op academisch niveau. Je bent een mensenmens en kan hard werken in een ondernemende klup.

Veldwerkmanager

Als veldwerkmanager zorg je voor de organisatie en uitvoering van het veldwerk met de consultants. Denk hierbij aan het organiseren van onderzoekslocaties, begeleiding van klanten, de recruitment en de catering. Op kantoor pak je regelwerk op. O ja, je vindt het maatschappelijk best nuttig dat mensen meer met elkaar praten.

Wie ben jij?

Je ben een student die de baan ook gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ben jij de regelaar met een vleugje hospitality. Als mensenmens kan je hard werken voor ambitieuze opdrachtgevers.  Het zou helpen als je Berber of Arabisch spreekt en/of een ook-niet-Nederlandse achtergrond hebt.