TrueTalk Logo

Het echte gesprek = TrueTalk

Het Team

De TrueTalkers zetten hun nieuwsgierigheid om in zakelijke resultaten. We doen alles om onderzoek en dialoog mogelijk te maken.

Na de corona-lockdowns bouwen we weer op: We zijn op zoek naar collega’s!

Bart van de Ven

In 2008 bedacht Bart iets geks: ‘Waarom praten organisaties eigenlijk niet zelf met doelgroep?’. TrueTalk was geboren.

Bart werkt het liefst op organisatieniveau, geeft   trainingen en pakt ingewikkelde vraagstukken op. Is dol op mediation.

Mooiste moment: Een groep die inziet dat de klant iets heel anders ervaart.

Sander Wilmsen

Sander heeft van zijn nieuwsgierigheid zijn beroep gemaakt. Hij blijft zich ‘meningloos’ verbazen en verrassen.

Sander kan echt vragen hoe het met je gaat. Als onderzoeker en als mens. Sander beheert de interne TrueTalk-Academy,

Mooiste moment: Iets onderzoeken en verzuchten: “…en dit is ook nog eens ons beroep.”

Rebecca Streng

Rebecca is een multitalent met een brede maatschappelijke interesse. Energie en luisteren, consultancy en lol maken. Zoiets.

Ze maakt gebruik van haar consultancyvaardigheden en snelheid van denken. Rebecca kan snel een klantvraag doorgronden.

Medior Consultant

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Je faciliteert teams in de onderzoeken en de programma’s. Je adviseert in het opbouwen van onderzoeksexpertise, service design en geeft trainingen. Daarnaast help je TrueTalk om een stap te zetten naar conceptontwikkeling en innovatie. O ja, je vindt het maatschappelijk best nuttig dat mensen meer met elkaar praten.

Wie ben jij?

Je hebt 3-6 jaar werkervaring als service designer of innovatiestrateeg. Je schakelt op academisch niveau. Je bent een mensenmens en kan hard werken in een ondernemende klup. Je bent positief nieuwsgierig en gebruikt ons om heel veel te leren op weg naar senioriteit en/of ondernemersschap.

Wat bieden we jou?

Een zelfstandige baan bij een bewegende en snelgroeiende scale up. Je gaat veel meemaken en meebouwen, bij TrueTalk in Amsterdam en onze innovatieve opdrachtgevers in heel Nederland.
Ons opleidingsprogramma laat jou grote stappen zetten.

Meer weten of direct solliciteren?

Bel met Bart van de Ven van TrueTalk op 06-46717101 / bart.vandeven@truetalk.nl

project coordinator/ student

Als projectcoördinator zorg je voor de organisatie en uitvoering van het veldwerk met de consultants. Denk hierbij aan het organiseren van onderzoekslocaties, begeleiding van klanten, de recruitment en de catering. Op kantoor pak je regelingen op. O ja, je vindt het maatschappelijk best nuttig dat mensen meer met elkaar praten.

Wie ben jij?

Je ben een student die de baan ook gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling. Daarbij ben jij de regelaar met een vleugje hospitality. Als mensenmens kan je hard werken voor ambitieuze opdrachtgevers. Je gebruikt ons om heel veel te leren van onderzoek en innovatie, o.a. via onze trainingen. Je schakelt op academisch niveau. Het zou helpen als je Berber of Arabisch spreekt en/of een ook-niet-Nederlandse achtergrond hebt.

Wat bieden we jou?

Een leerzame baan bij een bewegende en snelgroeiende scale up in Amsterdam, waar elke dag anders is. Je gaat veel meemaken bij TrueTalk en onze innovatieve opdrachtgevers. Naast onderzoeksvaardigheden krijg je inzicht in maatschappelijke onderwerpen als diversiteit en inclusie.

Meer weten of direct solliciteren?

Bel met Bart van de Ven van TrueTalk op 06-46717101 / bart.vandeven@truetalk.nl