TrueTalk Logo

TrueTalk pijler inzichten TrueTalk pijler inzichten TrueTalk Logo

Slot oud

.

Leuk dat je (weer) komt werken in Café Bepp! Met dit inschrijvingsformulier verzamelen wij de noodzakelijke gegevens, waarna wij alles voor jullie gaan voorbereiden.

Ervaren teams kunnen natuurlijk zelf aan de slag, maar wij staan altijd klaar voor ondersteuning. Denk aan hulp bij de gespreksleidraad, ondersteuning met een training in gesprekstechnieken of met een TrueTalk-consultant die alles uit handen neemt. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden.

Na het invullen van onderstaand formulier, nemen we binnen drie dagen contact met je op. Uiteraard spreken we alles goed door, waardoor jij het maximale resultaat uit je middag haalt.

De inschrijving duurt ongeveer 3 minuten. TrueTalk vindt het menselijke aspect belangrijker dan efficiëntie, dus neem vooral contact op met Sander (06-50621124) bij vragen.

Met vriendelijke groet,
Bart van de Ven, Madelon Martens, Maud van den Hoed, Rebecca Streng, Chiara de Capitani, Anouck de Lannoy en Sander Wilmsen


Een slot is: een dag inzichten opdoen in Café Bepp.

We leveren het volgende tijdens een dag onderzoek:

1. Een Café Bepp Event/locatie naar keuze. Per slot zijn 5 professionals welkom;
2. Een telefonische intake van ca. 20 minuten. We geven ook de laatste tips en tricks, zodat jij het meeste uit je middag haalt;
3. Een document met praktische informatie voor je team, met info over de locatie en een routebeschrijving;
4. Een lekkere plek voor maximaal 5 professionals tussen 11:00 en 16:00;
5. De mogelijkheid om onbeperkt in dialoog te gaan met bezoekers tussen 11:30 en 15:45 aan twee dialoogtafels per slot. De recruiter staat paraat om de juiste doelgroep te rekruteren (maximaal 2 criteria per slot);
6. Ontvangst door een consultant van TrueTalk;
7. Whiteboard, stiften en post-its;
8. Onbeperkt koffie/thee en lunch voor de aanwezige professionals.


Randvoorwaarden voor inschrijving van een slot

- Je kunt tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van een veldwerkdag een slot bestellen.
- Later inschrijven is mogelijk, maar houd rekening met de beschikbaarheid en extra inschrijfkosten van €200.
- Annuleren is kosteloos tot 5 werkdagen voor de veldwerkdag. Tot 3 dagen voor de onderzoeksdatum rekenen we 50%, daarna het volledige bedrag.
- Wil je met meer dan 5 professionals per slot komen? Je bent welkom. De meerprijs per 'Statafel' is de helft van een slotprijs.
- Losse tafels kunnen alleen bovenop een slot worden besteld.

TrueTalk echte gesprekken Cafe bepp agile inzichten, marktonderzoek, cocreatie co-creatie en co-productie samen met jouw stakeholders, klantgericht innoveren zelf marktonderzoek doen.