TrueTalk Logo

Het echte gesprek en je onderzoeksvraag

TrueTalk pijler inzichten TrueTalk pijler inzichten TrueTalk Logo

Samen inzichten ophalen

Met ons onderzoeksconcept Café Bepp halen teams inzichten op. Samen ontdekken we trends, scherpen we concepten aan en testen we producten.

Ons concept Café Bepp wordt gebruikt door innovatie- en design-teams, door overheden en bedrijven.

TrueTalk maakt onderzoek makkelijk en krachtig.

Contact opnemen

We hebben drie smaken voor je.

Zelf doen: Ervaren teams gaan zelf aan de slag. Ze valideren en designen tot ze een ons wegen. Wij nemen al het regelwerk uit handen.

Samen doen: We doen samen een onderzoek, van begin tot eind. Onze consultants maken het makkelijk en krachtig.

Laten doen: Je geeft de onderzoeksvraag, wij komen met de antwoorden. Van empathy tot producttests, de inzichten zijn puur en echt.

Café Bepp = veldwerk zoals het bedoeld is.

We gaan het liefst naar de doelgroep toe. In de natuurlijke omgeving reageren mensen directer en eerlijker dan ‘beroeps-respondenten’. Heer-lijk.

Café Bepp is zelfs wekelijks open op vaste locaties. Zie wanneer en waar.

Ook hebben we Café Bepp Events: beurzen en events waar we een lokaal onderzoekslab opbouwen. De eerstvolgende? De Libelle Zomerweek! Schrijf je in op onze inschrijfpagina.

De consultants doen samen met jou onderzoek. Onze recruiters spreken mensen op de juiste manier aan.

Voor overheden en bedrijven.

Er is weer aandacht voor de menselijke maat. We werken voor ministeries en de Nationale ombudsman. Bedrijven vinden ons voor b2b en b2c -doelgroepen.

Empathy en doelgroep-onderzoek is het belangrijkste. Want daarmee krijg je brandstof voor product- en dienstontwikkeling!

Iedereen doet mee: Inclusie & diversiteit.

2,5 miljoen mensen komen minder makkelijk mee. Ze zijn niet in onderzoekspanels vertegenwoordigd. Denk aan verminderde taal, lagere digitale vaardigheden of werk en denk-niveau. Maar, ze zijn ook jouw klant en burger!

TrueTalk doet wekelijks onderzoek met inclusieve doelgroepen. We hebben eigen recruitment en dialoogtechnieken. We geven mensen een gezicht of helpen met testen van communicatie.

Meer weten hoe jij iedereen bereikt? Lees dit artikel.